Zaanshine® Distilleerderij   
 
Ambachtelijke distilleerderij  Kwaliteit is een keuze.        

Welkom op onze website


Door het coronavirus zijn het momenteel tijden van grote onzekerheid ook bij Zaanshine Distilleerderij. Dat is voor ons als drank producent niet anders. Wij nemen dan ook onze verantwoordelijkheid, luisteren naar de berichtgeving vanuit de overheid en treffen maatregelen waar nodig. Tegelijkertijd zetten wij als Zaanshine Distilleerderij onze schouders eronder, om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact op.

Drink met mate maar wel genoeg

Zaanshine® Distilleerderij is opgericht in 2016 en heeft zich toegelegd, om op een ambachtelijke manier, onder andere Jenever, Gin, Moutwijn en likeuren te produceren. 

Voor een compleet overzicht gaat u naar het tabblad Zaanshine® producten of www.zaanshine-webshop.nl

Zaanshine® Distilleerderij bestaat uit twee verschillende bedrijven. Saenshine® is de branderij, dit betekent dat Saenshine® zelf op een ambachtelijke wijze het graan (rogge en gerst) omzet naar alcohol. Zaanshine® is de distilleerderij, die van deze alcohol haar alcoholische producten maakt.

Hier gebruikt Zaanshine®Distilleerderij natuurlijke Bio grondstoffen voor. Wij kopen geen neutrale alcohol in. Op deze manier ontstaat er een authentieke en unieke smaak.

Zaanshine®mag dan jong zijn, maar veel recepten zijn uit de negentiende eeuw. Het ambacht wordt door meester distillateur Adriaan Keyer uitgevoerd.

Zaanshine®Distilleerderij denkt aan het milieu, voor meer informatie klik op het glasbak logo

 
 PS, als u op de foto's bij  Zaanshine®producten klikt gaat u naar de omschrijving van het product. 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn